Isnin, April 29

Seminggu yang bermakna

Seminggu yang bermakna... 


Kalau dihitung sesingkat cuma, tapi sebenarnya banyak juga terungkap rasa.


Sampai je kL... terus bergegas ke KL sentral untuk berjumpa si adik manis ini. teruja lebih sebab dah lama tak jumpa farha. walau sekejap tapi sekurang-kurangnya dapat melunas rindu yang terbuku. Cantik kan dia... bulan 5 ni insyaAllah sah dan rasmi bergelar isteri. Sya doakan kebahagiaan kamu selalu dear... <3



# farha-sya # usim-upsi # kawan se-MPP



Sampai tanah bertuah... tawau tercinta... selain teruja jumpa c mama n c bapa... buat sekian kalinya sya jumpa best friend sya versi lelaki ni. Sir Ameer farez n c kakak... a.k.a kak nor... adik beradik yang mmg akrab. gembira tgk mereka yang sentiasa bekerjasama mengolok, mengasi kering, dan membuat sya ketawa. Makasih ya belanja sya masa d old town, mkn malam di hotel emas, dan semua la makan minum yang sya terima dari kalian. makasih (^_^)



dan...

dapat juga jumpa my lovely en d-max... walau seminggu puas juga dating kan? hehe. asal dating bawa bantal kecil. asal dating bawa bantal kecil. kes kaki tak berapa nak sampai punya pasal. haha. hmm kalau bekerja d tawau... 24 jam la boleh dating... kalau sya kena bekerja d tempat lain, kot2 kena sarawak ka, kL ka, terengganu ka, ekk tetiba tersasar ke terengganu. jauh benor... haha :D kalau selain sabah... sya carikan en-dmax adik boleh kan... takkan nak bawa en d-max pegi sekali... walau sya setia pun orangnya... tak sanggup den nak bayar kargo . mahal sangat bai. hahaha :D hmm sementara sya tiada... en d-max g dating ngan c mama n c bapa ya. (^_^)




# cuti sem seminggu # singkat yang bermakna #

Tiada ulasan:

Catat Ulasan